Om oss

Charkett AB är charkuteriföretaget med det lilla extra och som prioriterar hög kvalitet, smakrika produkter och god service. Företagets säte ligger i Torskors industriområde strax utanför Karlskrona. Här tillverkas charkvaror på traditionellt vis efter hemliga recept. Köttråvarorna till våra produkter är 100 procent svenska och i möjligaste mån lokalt producerade av uppfödare i regionen. Miljö och god djurhållning värderas lika högt som högkvalitativa naturliga råvaror.

Charkett är KRAV- certifierat och uppfyller de riktlinjer och alla högt ställda EU-krav som krävs för ansvarsfull livsmedelshantering och för att tillgodose kundens behov och önskemål. Charkuterifabriken har moderniserats i flera omgångar och dagens anläggning är av toppklass.

Charkett AB har idag 23 medarbetare, allt från charkmästare till chaufförer. Bolaget ägs av Göran Petersson, som efter en rekonstruktion nystartade företaget i februari 2009. Bolaget växer kontinuerligt och ökar ständigt ständigt sin geografiska spridning genom flera nya kommunkontrakt.